Dupligordijnen of Duettes hebben, anders dan plisségordijnen, twee stoflagen. Het voordeel hiervan is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn. Een dupligordijn / Duette is zeer geschikt voor bijzondere raamvormen. Van ronde ramen tot serres: een dupligordijn / Duette biedt de perfecte oplossing.

Stoffen

Dupligordijnen zijn er in vele kleuren en met verschillende transparanties, van transparante tot verduisterende stoffen. Ze zijn verkrijgbaar met een plooibreedte van 25 mm, 32 mm of 64 mm. Een plooibreedte van 25 mm geeft het dupligordijn een meer verfijnde uitstraling, een bredere plooi creëert een stoer effect. Kijk voor meer inspiratie ook eens in het plissé- en dupligordijnen lookbook.

Vrij pakket

Kies voor de uitvoering vrij pakket om je dupligordijn zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven te bedienen. Zo kun je gemakkelijk de mate van lichtinval bepalen en verminder je inkijk.

Twee in-één model

Combineer een verduisterende en lichtdoorlatende stof en geniet overdag van een natuurlijke lichtinval en ’s avonds van complete verduistering. Ideaal voor de slaapkamer!

Bedieningsgemak

Dupligordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningen: je kunt kiezen voor een optrekkoord, bedieningsgreep, comfortkoord en eindlooskoord. Het comfortkoord werkt met een comfortabel intrekbaar koordmechanisme. Het eindlooskoord is extra geschikt voor grote stofoppervlaktes. Daarnaast kun je je dupligordijn ook elektrisch bedienen.

Energiebesparing

Een leuke bijkomstigheid: met een dupligordijn bespaar je op je energiekosten. Door de honingraatstructuur van het dupligordijn ontstaat er stilstaande lucht. Dit heeft een isolerende werking. Door je dupligordijn dicht te laten, houd je in de winter de kou buiten, en houd je het ’s zomers koel in huis.

Maatwerk

Alle dupligordijnen van Vivere worden voor jou op maat gemaakt.

Vraag een offerte aan of maak een inmeetafspraak