Gehard glas

Bij Vivere Verf- en glashandel bent u in Haarlem aan het juiste adres voor al uw glas. Onze glas specialisten in de winkel kunnen u direct helpen aan een opmaat gesneden voordeurruitje, binnendeurruitje, enkel glas, float glas en een spiegel.

Kosten voor het plaatsen van dubbelglas en HR++ glas is in de winkel direct voor u uit te rekenen. Hardglazen keukenachterwanden of inloopdouches zijn ook leverbaar door ons. In onze showroom kunnen wij u informeren over de mogelijkheden.

Vivere Verf en Glas is een glaszettersbedrijf / glashandel gevestigd in Haarlem, waar u als particulier of als bedrijf aan het juiste adres bent voor isolatieglas, enkelglas, spiegels, figuurglas, ventilatieroosters, glaslatten en het leveren en plaatsen van alle andere soorten glas en voorzetramen.

Kwaliteit en vakwerk voor een zeer betaalbare prijs, staan bij ons hoog in het vaandel. Wij komen bij u langs voor een vakkundig gratis advies, in te meten of uw wensen te bespreken over het eventueel uit te voeren beglazingsproject. Wij plaatsen zowel glas in nieuwbouw als in renovatiewerk en kunnen u korte levertijden bieden.

Is er een raam / ruit kapot? Reparatie op locatie in Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Zandvoort, Aerdenhout, Santpoort, Driehuis, Velserbroek en IJmuiden is mogelijk.

Vraag een offerte aan of maak een inmeet afspraak