Vakkundig verf mengen in Haarlem

Op onze mengmachine kunnen wij verf mengen in de kleuren van onder andere Farrow & Ball, Little Green, Painting the Past, Flexa PURE, Sigma, Sikkens, Flexa, VT Wonen en vele andere merken.

Engelse kleuren zoals de kleuren van Farrow and Ball en Little Green zijn in verhouding met bijvoorbeeld bouwmarkt kleuren minder vel. Deze collecties zijn kleurrijk maar vergrijsd, op deze manier zijn ze makkelijk te combineren en staan ze super mooi in een volwassen woning.

Maar ook de te gekke felle kleuren kunnen wij voor u maken in alle soorten verf, van muurverf tot houtlak en van grondverf tot getinte beits.

Wij geven u graag advies over mooie kleurcombinaties, contrast creëren en welke kleuren elkaar complementeren. Veel mensen zijn bang om kleur te gebruiken omdat het te druk word, maar dit hoeft helemaal niet het geval te zijn! Dit laten wij u graag zien door middel van onze vele kleurenwaaiers en A4 stalen.

De mengmachine die wij in onze winkel hebben staan heeft speciaal voor watergedragen en voor terpentine gedragen verf verschillende kleurpigment pasta’s, dit in tegenstelling tot bouwmarkten die universele kleurpasta’s gebruiken. Bij Vivere krijgt u daarom gaan watergedragen kleur in uw terpentine gedragen verf of andersom.