In de vitrage collectie van Vivere vindt u veel diverse effen stoffen, gemêleerde stoffen en stoffen met dessins. Stel je voor, de openslaande deuren naar de tuin staan open, er waait een klein briesje die beweging creëert in je mooie luchtige vitrage…
Het is niet alleen om ongewenste blikken buiten te houden maar ook om je kamer warm aan te kleden.

Iedere ruimte

Het voordeel van een vitrage is dat het zicht van buiten wegneemt maar nog wel al het natuurlijk licht binnen laat. Om deze reden is een vitrage gordijn goed alleen te gebruiken in de woonkamer of kantoor. Ook is de stof te combineren met een overgordijn voor een luxe en praktische zonwering in de logeerkamer of woonkeuken. Maar ook in combinatie met een verduisterend gordijn, ideaal voor iedere slaapkamer.
Een mooie vitrage stof gecombineerd met een waveplooi is een prachtige aanvulling op een moderne woonkamer.

Kamerhoog

Vrijwel alle vitrage stoffen van Vivere zijn kamerhoog, dit betekend dat de stof op de rol +/- 3 meter breed is. Voor de gemiddelde woning met een plafondhoogte van +/- 2,65 meter is dit ideaal. De vitrage wordt dan uit één stuk stof gemaakt en dit betekend dat er geen naden in het gordijn komen.
Hierdoor kun je ook zelf bepalen hoe vol je het gordijn wilt hebben, meer stof betekend een grotere plooivorming.

Prints & kleur

Witte vitrage kennen we allemaal, dit staat netjes en is makkelijk te combineren, maar heb je wel eens gedacht aan een gekleurde vitrage? Wij bij Vivere zijn hier groot fan van en hebben daarom ook een zandkleurig voorbeeld in de winkel hangen waarmee wij al vele huizen hebben mogen aankleden.
Maar ook donkerbruin, licht grijs of mint groene vitrage is niets geks!

Vraag een offerte aan of maak een inmeetafspraak