Hout, bamboe of aluminium? Geef karakter aan een ruimte met een industriële of  moderne horizontale jaloezie.

Lekker laten hangen!

Het grote voordeel van een horizontale jaloezie is dat je het product eigenlijk niet hoeft op te trekken. Het hangt mooi voor het raam als aankleding en als je meer licht binnen wil krijgen of minder inkijk, dan kantel je de lamellen gemakkelijk met één handbeweging.
Door de lamellen schuin open te zetten kijk je van buiten tegen de lamellen aan maar van binnen kun je van het zonlicht genieten.
Horizontale jaloezieën kunnen wel omhooggetrokken worden, vaak hangen we dit een stukje boven de vensterbank zodat hier nog spulletjes kunnen staan. Bij een houten lamel word het pakket natuurlijk wel wat zwaarder, daarom is het ook zo fijn dat je hem lekker kan laten hangen!

Nu nog meer mogelijkheden

Tegenwoordig kunnen horizontale jaloezieën ook gemonteerd worden op een kantel/kiep raam of deur. Het product word dan met stevige spankabels op zijn plek gehouden.
Bij aluminium lamellen kan dit zelfs in een top down / bottom up systeem gemaakt worden, op deze manier kun je optimaal van het zonlicht genieten.
Verder kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld megaview, waarbij in de open stand twee lamellen tegen elkaar aan zitten voor een extra grote doorkijk tussen de lamellen.

Decoratieve opties

Wil je een gepersonaliseerde horizontale jaloezie die aansluit bij je woning? Kies dan voor bijvoorbeeld een ladderband in een andere kleur dan de lamellen, bijvoorbeeld houten lamellen met zwart ladderband of witte lamellen met taupe ladderband.
Je kunt dit ook nog een stap verder nemen en de onderkant van de jaloezie in een andere kleur nemen, een soort ‘dip dye’, denk aan licht en donkergrijs of wit met vergrijsd blauw.

Vraag een offerte aan of maak een inmeetafspraak