Aluminium jaloezieën zijn beschikbaar met lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Ben je op zoek naar een elegante uitstraling, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Wil je een statement maken met je interieur, kies dan de robuuste 70 mm lamellen.

Linnen- of betonlook

In de uitgebreide kleurenwaaiers van deze collectie vind je natureltinten, intense felle kleuren en dessins. Denk bijvoorbeeld aan lamellen met de uitstraling van linnen of een betonlook.

Ladderband

Maak je aluminium jaloezie extra persoonlijk met ladderband in een bijpassende of contrasterende kleur. Of kies één van de eigentijdse prints, zoals knitted of graphic. Ladderband is beschikbaar in twee breedtes: 25 en 38 mm.

Inspiratie

Door het ruime aanbod aan kleuren en opties vind je altijd een jaloezie waarmee je jouw interieur compleet maakt. Laat je inspireren bij ons in de winkel in Haarlem.

Praktisch

De aluminium jaloezieën zijn vochtbestendig en dus heel geschikt voor je badkamer of keuken. Je houdt ze ook gemakkelijk schoon met een vochtige doek.

Grote ramen

Onze tijdloze horizontale jaloezieën zijn ook ideaal voor grote raampartijen. Aluminium jaloezieën zijn leverbaar tot een breedte van wel 400 cm. Bovendien kantel je de lamellen eenvoudig en regel je in een handomdraai lichtinval, privacy en uitzicht.

Vraag een offerte aan of maak een inmeetafspraak