De verfspecialist van Vivere Haarlem adviseert je graag over de meest geschikte Histor ONE verfsoort voor jouw klus.

Ga je voor het allerbeste resultaat? Mooi geschilderd houtwerk aan de buitenzijde van je woning in Haarlem? Een mooi geverfde wand in je woonkamer?

Dan adviseren wij om voor professionele verf kiezen, want dit is goede verf waarmee de Haarlemse schilder ook werkt.

De verfspecialist in Haarlem kan je uitgebreid adviseren over de verschillende soorten vakverf en hun specifieke eigenschappen. Wij verkopen professionele verf voor woonkamer, slaapkamer of buitenmuren en kozijnen van je huis van bijvoorbeeld Histor ONE.

Zo verkopen wij; Hoogglans, Zijdeglans en mat. Zowel terpentine gedragen als water gedragen. Ook de bijpassende grondverf hebben wij in het assortiment.

De muurverf is verkrijgbaar in drie varianten: kalkmat, extra mat en zijdemat. De kalkmatte variant geeft een maximaal poedermat effect en een excellente dekking. De extra matte variant geeft een chique resultaat, uitstekende dekking, is zeer goed reinigbaar, evenals de zijdematte variant die zorgt voor een zachte glans.

Alle producten van Histor ONE zijn te mengen in kleuren van oa. Farrow & Ball, Little Green, Painting the Past, Mio Colore, Flexa PURE, Sigma, Sikkens, Flexa, VT Wonen en vele andere merken.

De verfspecialist in de regio Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Aerdenhout en Santpoort, kan je uitgebreid adviseren over de verschillende soorten vakverf en hun specifieke eigenschappen.