Geniet van frisse lucht in huis zonder Haarlemse muggen en andere insecten. Voor elk raam, deur of schuifpui is er een oplossing voor een passende hor.
Alle horren worden op maat gemaakt en er is een ruime keus is diverse soorten. Er is keuze uit een voorzethor, plisséhor, inzethor of scharnierende hor, ieder met een ander voordeel.

Onze horren kunnen in diverse kleuren worden gemaakt, zelfs het gaas heeft verschillende kleuropties, ook leveren wij pollengaas. Onze monteur komt graag bij u thuis langs om samen te bepalen wat uw wensen zijn voor de hor en welk model het beste bij u past.

Ja hor! Zelf bestellen is ook mogelijk, klik de onderstaande link.

Inzet hor

Een inzethor kan prima worden gemonteerd in een draaikiepraam, één van de meest gebruikte ramen in Haarlem. De hor wordt als het ware in het raam geklemd, zodat boren in het kozijn meestal niet nodig is (handig voor kunststof kozijnen). Het frame is te kiezen in verschillende kleuren, dus goed af te stemmen met de verfkleur die het kozijn heeft.

Rolhor

Dit type hor past op bijna elk raam, bijvoorbeeld ook voor een (Velux)dakraam op zolder die wij in Haarlem zoveel hebben.
Wij hebben verschillende uitvoeringen rolhorren, met een smalle casette, veer vertragend en magnetisch. Er is keus uit verschillende soorten gaas, zoals extra fijn gaas, pollengaas of gaas dat een maximale doorkijk geeft. Ook de kleur van het frame kan worden aangepast aan je eigen specifieke wensen.

Meer weten? Vul dan het offerteformulier in en wij nemen contact met je op.

Plissé hor (meest gekozen hor in Haarlem)

Een plissé hordeur is een perfecte oplossing voor grote afmetingen, zoals bijvoorbeeld een schuifpui of openslaande deuren. De bediening kan in elke gewenste stand blijven staan. Wij hebben hordeuren die door een platte ondergeleider extra vriendelijk zijn voor kinderen of rolstoelgebruikers.
In veel gevallen kan zelfs voor een dubbele deur de hor worden gemonteerd zonder tussenstijl. De hor wordt natuurlijk volledig op maat gemaakt.

Wij komen thuis meten en monteren.

Vaste raamhor

Vaste raamhorren passen nagenoeg op elk raam en hebben smalle profielen. Daarom valt een vaste raamhor nauwelijks op.
Makkelijk zelf te plaatsen tijdens het muggenseizoen en op te bergen zodra deze over is.
Het profiel kan in vele RAL kleuren gemaakt worden, ook is er veel keus in gaas zoals pollengaas, zonwerend gaas en aluminium gaas.

Vraag een offerte aan of maak een inmeetafspraak