Spiegels

De spiegels die wij leveren bestaan uit een glazen plaat met op de achterkant een dun laagje reflecterend materiaal. Ter bescherming van het reflecterende laagje wordt een Teflon laag aangebracht die beschermt tegen de invloed van vocht.

Hierdoor ontstaat een kwaliteitsspiegel die garant staat voor jarenlang gebruiksgemak.

Spiegels kunnen eenvoudig op bijna ieder oppervlak verlijmd worden met montagekit of opgehangen worden als de spiegel niet permanent vast moet komen te zitten.

Slijpen

De randen van de spiegel kunnen wel of niet geslepen worden, dit kan op diverse manieren. Een ongeslepen spiegel kan gebruikt worden voor in een lijst of als deze aan elke zijde word afgekit, dit moet afgedekt zijn omdat ongeslepen randen erg scherp zijn. Niet geslepen spiegels kunnen wij direct voor u op maat snijden in onze winkel en direct leveren.

De randen kunnen ook langs de schuurband gehaald worden, zo haalt niemand meer zijn vingers eraan open, dit is niet de mooiste oplossing maar wel een praktische die wij in de winkel binnen een paar minuten voor u kunnen uitvoeren.

Poly glans slijpen word het meest gebruikt bij spiegels, een strakke geslepen rand om de hele spiegel heen die een moderne uitstraling geven en ervoor zorgen dat het glas niet meer scherp is.

En als laatste facet slijpen, dit betekend dat er vanaf de rand van het glas een aantal cm weg word geslepen voor een brede schuine rand. Dit word veel gebruikt bij sierspiegels en straalt luxe uit, de breedte van de facet rand is zelf te bepalen.

Zie de onderstaande afbeeldingen voor een betere impressie.

Ongeslepen

Scherp af geschuurd

Poly glans geslepen

Facet geslepen

Vraag een offerte aan of maak een inmeet afspraak