Isolatieglas / dubbelglas

Bij Vivere Verf- en glashandel bent u in Haarlem aan het juiste adres voor uw isolatieglas.

Glas specialisten in de winkel kunnen u direct helpen aan het juiste advies over standaard dubbelglas of HR++ isolatieglas. In vele gevallen kunnen wij u ook direct een richtprijs afgeven voor het aanbrengen van uw nieuwe isolatieglas.

Onze glaszetter komt uiteraard eerst bij u inmeten voordat wij uw nieuwe dubbelglas bestellen.

Wij leveren isolerende beglazingen van CURA-GLASS uit Lopik. Een topfabrikant die tegen concurrerende prijzen en met 10 jaar volledige garantie het dubbelglas leverd. De levertijd bedraagt in de regel 7 werkdagen.

Daarnaast leveren wij op aanvraag spoed, “uit eigen fabriek”, dubbelglas. Dit spoed glas wordt geleverd met 5 jaar garantie, tegen concurrerende prijzen.

Deze beglazing wordt geproduceerd in onze “fabriek” en kent variabele levertijden. Indien gewenst leveren wij deze beglazing binnen één uur, in de samenstelling die u wenst. Bij een dergelijke korte levertijd dient u de ruit even op te halen, indien u kiest voor de levertijd van één dagdeel, of twee dagdelen kan de ruit in overleg even bezorgd worden.

Het prettige van onze service is dat wij ook lastiger samenstellingen, met zonwerend of gelaagd, dan wel gefigureerd glas met korte levertijden kunnen leveren. Zelfs brandwerende samenstellingen, of extreem inbraak vertragende soorten kennen op deze manier een zeer acceptabele levertijd.

Naar de prijzen van spoed ruiten kunt u bij onze glasafdeling informeren. Indien u telefonisch bestelt is het maatrisico voor uw rekening.

Uiteraard kan dubbelglas / HR++ glas ook voor u geplaatst worden, waarbij onze reactietijd voor opmeten en (eventueel) offerte, alsmede de capaciteit in onze planning, bepalend zal zijn voor de uiteindelijke levertijd.

Is er een raam / ruit / glas kapot? Reparatie op locatie in Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Zandvoort, Aerdenhout, Santpoort, Driehuis, Velserbroek en IJmuiden is mogelijk.

Vraag een offerte aan of maak een inmeet afspraak