Stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen. Rolgordijnen zijn al jarenlang favoriet of het nu gaat om kleine of grote ramen, een rolgordijn is altijd mooi en functioneel.

Verduisterend of licht doorlatend

Door de grote collectie aan diverse stoffen en prints is er veel om uit te kiezen bij de rolgordijnen. Er zijn een hoop licht doorlatende stoffen, deze zijn geschikt voor iedere ruimte waar je wel graag licht van buiten wil behouden. Ook zijn er verduisterende stoffen voor in de slaapkamer, vooral veel gebruikt in slaapkamers van kinderen. Rolgordijnen zijn relatief goedkoop en daarom niet zo erg om een keer van kleur te wisselen als je er uit bent gegroeid.
Een aantal van de verduisterende stoffen word uitgevoerd met een witte of zilveren achterzijde om zo veel mogelijk warmte buiten te houden!

Aankleden tot je eigen stijl

Wat wij bij Vivere erg leuk vinden aan rolgordijnen is dat je ze helemaal kan aankleden. Kies bijvoorbeeld aan een geborsteld aluminium koof gecombineerd met onderlat. Dit staat heel modern en chic, je kunt hier de meest basic rolgordijnstof mee opfleuren. Of kies je liever voor een rolgordijn met een houten onderlat? Dit geeft een meer landelijke / Scandinavische uitstraling en past bijvoorbeeld heel goed bij een Rivièra Maison aankleding.
Een compleet custom raamdecoratie product hoeft helemaal niet prijzig te zijn!

Bedieningen

Standaard word een rolgordijn uitgevoerd met een kettingbediening, maar dit kan ook anders. Denk bijvoorbeeld aan een leren greepje bevestigd aan de onderlat van het rolgordijn of een D-ring. Een rolgordijn kan ook in een profiel geplaatst worden, bijvoorbeeld voor kantel kiep ramen of dakramen.

Vraag een offerte aan of maak een inmeetafspraak