De specialist in onze verfwinkel in Haarlem staat klaar om je te adviseren over de beste verfsoort voor jouw klus. Bij Vivere Wonen vind je een breed assortiment aan kwalitatieve verf.

Wij helpen je bij het kiezen van de juiste verf voor elke ondergrond en adviseren je over de beste kwast of verfroller voor een perfect resultaat.
Er is een uitgebreide selectie van A-merken zoals Sigma, Glidden Professional en Histor ONE. Deze merken bieden een grote variëteit aan verfsoorten en kwaliteiten, geschikt voor zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Voor wie de nostalgische sfeer in huis wil halen met verf van topkwaliteit, biedt de Histor ONE collectie, samengesteld door stylisten van Ariadne At Home, prachtige opties. Met onze professionele computergestuurde mengmachines kunnen we bijna elke gewenste kleur mengen.
In onze verfwinkel in Haarlem mengen we kleuren van onder andere Farrow & Ball, Little Green, Painting the Past, Mia Colore, Flexa PURE, Sigma, Sikkens, Flexa, VT Wonen en vele andere merken.

Onze verfspecialist in de regio Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Aerdenhout en Santpoort kan je uitgebreid adviseren over de verschillende soorten vakverf en hun unieke eigenschappen.