Onze verfspecialist adviseert je graag over de meest geschikte verfsoort voor jouw klus. Wie een kwalitatief goede verf wil, heeft bij Vivere een enorme keuze.

Wij adviseren graag welke verf het meest geschikt is voor welke ondergrond en welke kwast of verfroller het meest geschikt is om de verf aan te brengen.

Er is een grote keuze uit A-merken; Sigma, Glidden Professional en Histor ONE. Binnen deze A-merken is er een grote verscheidenheid in soorten en kwaliteiten voor zowel binnen als buiten.

Voor wie de sfeer van weleer in huis wil brengen in verven die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Kies bijvoorbeeld uit kleuren van de Histor One collectie die is samengesteld door stylisten van Ariadne At Home. Vrijwel elke gewenste kleur kunnen we je mengen op onze professionele computergestuurde mengmachines.

Zo kunnen wij kleuren mengen van oa. Farrow & Ball, Little Green, Painting the Past, Mia Colore, Flexa PURE, Sigma, Sikkens, Flexa, VT Wonen en vele andere merken.

Onze verfspecialist in de regio Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Aerdenhout en Santpoort, kan je uitgebreid adviseren over de verschillende soorten vakverf en hun specifieke eigenschappen.