Vouwgordijnen is een klassieke raamdecoratie die tegenwoordig weer modern gebruikt word. Het geeft een luxe effect door de dimensie in het product. Vouwgordijnen kunnen toegepast worden in elke ruimte in huis.

Mogelijkheden

De vouwgordijnen bij Vivere kunnen in bijna iedere stof gemaakt worden, zowel vitrage, inbetween en verduisterende stoffen. Hierdoor zijn ze ruim toepasbaar in diverse ruimtes in huis. De stoffen voor vouwgordijnen en normale gordijnen zijn universeel, dit betekend dat je voor de schuifpui gordijnen kan nemen, en voor het kleine raam hiernaast een vouwgordijn in dezelfde stof!

Spelen met het licht

De naam zegt het al, een vouwgordijn vouwt zichzelf op, dit betekend dat als het vouwgordijn half in de open stand staat dat je een aantal lagen stof over elkaar heen krijgt. Dit gecombineerd met een vitrage of inbetween stof creëert een speels verloop in de diverse lagen stof die elkaar overlappen.
Vaak word om deze reden het vouwgordijn een kwart of half dichtgedaan je laat de mooie stof het werk doen!

Modellen

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in acht modellen, elk met een eigen uitstraling. Zo is een vouwgordijn met baleinen wat strakker en zonder baleinen wat nonchalanter. Ook creëer je een heel ander product door de baleinen aan de voorzijde te plaatsen en hier de nadruk op te leggen.
Verder zijn vouwgordijnen tegenwoordig ook uit te voeren in een top down / bottom up systeem, perfect als je veel licht inval wil hebben maar weinig inkijk.

Vraag een offerte aan of maak een inmeetafspraak