Duo rolgordijnen geven je een luxere uitstraling dan een rolgordijn én ze hebben nog een aantal voordelen.

Eindeloos variëren met duo rolgordijnen

Dat kan met duo rolgordijnen, dit bijzondere rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met horizontale transparante en niet-transparante banen.
Door de stoflagen te verschuiven bepaal je zelf de mate van lichtinval en privacy.
Omdat je de stoflagen op elke gewenste stand kunt schuiven, kun je oneindig variëren met het licht. Ook is het makkelijk om met één kleine beweging het product aan te passen.

Texturen en kleur

Veel duo rolgordijnen van vroeger waren wit of crème, tegenwoordig is er gelukkig veel meer keus! Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, van neutraal taupe tot prachtig groen. Verder zijn de stoffen ook niet alleen meer glad, er zitten texturen in die het product een luxe uitstraling geeft.
Bij de nieuwste stoffen is er ook keus uit een geometrisch patroon dat zich vormt bij het open en dicht doen van de duo rolgordijn. Dit raamdecoratie product is helemaal gemoderniseerd om ook in jou moderne woning te stralen.

Zijn duo rolgordijnen geschikt voor de slaapkamer?

Een duo rolgordijn kan uitgevoerd worden met een verduisterende stof, de transparante banen blijven om en om met de verduisterende stof gewisseld worden. Hierdoor kun je licht binnen laten of de verduisterende lagen combineren en genieten van het donker. Houd er wel rekening mee dat er licht door de kieren in het product kan blijven komen.

Vraag een offerte aan of maak een inmeetafspraak