Inbetween gordijnen of overgordijnen worden vaak in diverse ruimtes gebruikt om aan te kleden en direct zonlicht tegen te houden. Dit betekend niet dat de ruimte helemaal donker wordt, het gordijn laat nog steeds licht door. Hier zijn verschillende transparanties in, een veloursstof gaat al richting verduisterend maar er zijn ook grof geweven stoffen die meer richting vitrage gaan.

Hoge ramen

Voor hogere ramen of een woning met een vide is een inbetween gordijn ideaal. Deze stoffen kunnen op iedere hoogte gemaakt worden, omdat de stoffen minder transparant zijn zal de verticale naad wegvallen. Inbetween gordijnen hangen wij het liefst helemaal van het plafond tot net boven de vloer.
Verder kan een sierbaan aan beide zijden van een raam ook erg mooi aankleden.

Woonruimte of slaapkamer?

Vaak wordt gedacht dat in de slaapkamer een verduisterend gordijn moet hangen, dit is alleen niet altijd het geval. De één is opgegroeid in een donkere slaapkamer en de ander heeft altijd geslapen met een vitrage voor het raam. Hierdoor is er een groot verschil in hoe donker het moet zijn om te slapen met de gordijnen dicht… Wat heeft uw voorkeur?

Kleur & warmte

Er zijn te gek veel opties als het gaat om kleur en prints bij inbetween gordijnen. Om deze reden kun je dit ook goed combineren met een neutraal kleurige vitrage. Bijvoorbeeld een poeder roze vitrage met een mooie baksteen kleurig inbetween gordijn. Of neem een lichte vitrage in combinatie met een tijdloze print als inbetween gordijn.

Vraag een offerte aan of maak een inmeetafspraak