Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle raamvormen. Of je nu een schuin raam, erker of toog-raam hebt, er is altijd een oplossing.

Verticale upgrade

Omdat verticale jaloezieën als één van de weinige producten gemaakt kunnen worden voor grote ramen kwamen ze vaak voor in kantorenpanden. Tegenwoordig hebben ze een goeie upgrade gehad in de vorm van nieuwe materialen en afwerkingen. Denk hierbij aan een grote collectie stoffen en modern kunststof. Hierdoor kan bijvoorbeeld het product zelf licht doorlatend zijn of de voor en achterkant van de lamel in een andere kleur uitgevoerd worden. Je zult versteld staan van de moderne look die deze verticale lamellen tegenwoordig hebben.

Hoogteverschil

Heb je thuis een deur met een raam ernaast of een andere situatie waarbij er hoogteverschil in de ramen zit? Hiervoor is de verticale jaloezie dé oplossing, je kunt namelijk op één product de lengte van de lamellen laten aanpassen, deze bedien je of tegelijk of apart!
Verder zijn verticale jaloezieën ook uitermate geschikt voor ramen met een schuine boven of onderkant.

Stoffen en structuren

De collectie stoffen voor dit product is er groot en bestaat uit onder andere trendkleuren zoals: Okergeel, vergrijsd groen en luxe taupe. Er is een gerecyclede lijn gemaakt van pet flessen, dit zijn licht doorlatende soepele screens. Verder is er ook een ruime keus in structuur en patronen om uit te kiezen.
Nog een voordeel van een verticale jaloezie, het pakket van het product als deze open is is erg klein in verhouding tot bijvoorbeeld een gordijn.

Vraag een offerte aan of maak een inmeetafspraak