Shutters zijn stijl- en sfeervolle luiken met kantelbare lamellen. Shutters geven een heel warme, mediterrane uitstraling en kunnen in elke woning in Haarlem toegepast worden.

Een uniek product

Al onze shutters worden geheel op maat gemaakt, hiervoor komen wij altijd eerst nauwkeurig bij u thuis inmeten en advies geven. Een shutter bied veel opties die je misschien niet weet, daarover kan onze professionele monteur je van alles vertellen.
Buitenom de vele opties in model zijn er ook veel opties in kleur, textuur en uitvoering. Denk hierbij aan een rijke collectie moderne kleuren, textuur of glad en met of zonder zichtbaar bedieningsstokje.

Alle ramen, deuren & ruimtes

Omdat shutters altijd op maat gemaakt worden, zijn ze ook zeer geschikt voor serres, erkers en ramen met speciale vormen en maten. Zelfs voor ronde, schuine of getoogde ramen maken wij perfect passende shutters, waarbij de speciale vorm van het raam gewoon zichtbaar blijft. Ook bij draaikiep- ramen zijn er voor shutters speciale montagemogelijkheden.
Wanneer shutters bij hele brede of hoge raampartijen of openslaande deuren gemonteerd worden, zal er een railsysteem toegepast worden om de stabiliteit te verhogen. Hierdoor blijft een probleemloze werking gegarandeerd. Dit railsysteem is ook de perfecte oplossing om shutters als afscheiding tussen twee ruimtes of als deur in een kastenwand te gebruiken.

Een landelijk of modern model

Shutters zijn goed aan te passen op jouw stijl. Heb je een landelijk huis en vind je een Rivièra Maison look erg mooi? Kies dan voor een witte of taupe kleurige lamel met structuur en laat deze uitvoeren met een bedieningsstokje. Heb je een moderner huis en wil je een strakkere uitstraling? Neem dan zwarte gladde shutters met een verborgen bediening. Tegenwoordig word er steeds meer zwart gebruikt in het interieur.
Voor een ‘clean’ look zijn gladde witte shutters altijd een goede optie, om dit exact bij je schilder kleur aan te kunnen passen hebben wij 10 verschillende wit tinten in onze collectie.

Vraag een offerte aan of maak een inmeetafspraak