De verfspecialist van Viver Haarlem adviseert je graag over de meest geschikte Glidden verfsoort voor jouw klus.

Ga je voor het allerbeste resultaat? Mooi geschilderd houtwerk aan de buitenzijde van je woning in Haarlem? Een mooi geverfde wand in je woonkamer?

Dan adviseren wij om voor professionele verf kiezen, want dit is goede verf waarmee de Haarlemse schilder ook werkt.

Glidden

Glidden biedt een compleet assortiment van primers, lakken en muurverven voor binnen – en buitenpassing. De producten en systemen van Glidden zijn van topkwaliteit en worden gekenmerkt door een gemakkelijke verwerking en een goede dekking en droging. Met Glidden kan elke verfklus gemakkelijk geklaard worden.

Muurverven

Het assortiment muurverven van Glidden bestaan uit primers en muurverven voor binnentoepassing. Zo zijn Glidden Tex Matt en Glidden Tex Satin hoogwaardige, schrobbare muurverven met een zeer goede dekking. Bovendien worden alle muurverven van Glidden gekenmerkt door een goede dekking en een soepele verwerking.

Lakverven

De Glidden Alkyd Finish lakken zijn vier seizoenen lakverven die worden gekenmerkt door een optimale droging en een goed glansbehoud. Bovendien is deze lak verkrijgbaar in zowel hoogglans als zijdeglans. Voor een strak eindresultaat binnen kies je voor Glidden Aqua Finish Satin of Glidden Aqua Spray Finish Satin. Voor elke schildersklus heeft Glidden ook een passende primer. Daarmee behaal je een optimaal eindresultaat.

Geschiedenis

Het verfmerk Glidden werd in 1875 in Amerika opgericht door Francis Harrington Glidden. Als kleine producent van vernissen begonnen, groeide Glidden in de loop der jaren door overnames en innovaties uit tot een van de grotere en toonaangevende verfmerken van Amerika.

Met een uitgebreid assortiment verfproducten voor zowel de professionele schilder als de klusser is Glidden in de USA verkrijgbaar in maar liefst 4000 verkooppunten. Sinds november 2015 is Glidden ook verkrijgbaar in Nederland.